NL
.
Lieve mensen, you are showing up
Bron: KOZP
Lieve mensen, you are showing up
We hebben de afgelopen dag(en) een stroom aan aanmeldingen gekregen, dit is hartverwarmend.

Als @venlokanhet nemen we de #COVID-19 maatregelen heel serieus
Deze maatregelen houden in:
- Breng indien mogelijk je eigen mondmasker mee. We zullen zorgen voor wegwerpmaskers voor degenen die eigen mondkapje vergeten.
- Houd afstand. We vragen iedereen om uit zorg voor elkaars gezondheid en omwille van onze boodschap de afstand van 1.5 m te respecteren. We zullen staanplaatsen markeren op de plaats van het protest, en onze Sfeerbeheerders zullen ondersteunen door iedereen naar een plek te begeleiden.
- Als je symptomen hebt van griep of verkoudheid, vragen we je dringend om thuis te blijven en ons online te steunen; bijvoorbeeld door onze livestream te delen, of andere posts- en acties te delen die nog tot en met 5 december door zullen lopen, of te doneren aan @nederlandwordtbeter en/of @the_blackarchives

Vreedzaam protest
Activisme en de strijd tegen onrecht vergen veel energie: fysiek, geestelijk en emotioneel. Dus, zorg goed voor jullie zelf en kom zo goed mogelijk uitgerust naar het protest vandaag. Zorg ervoor dat je je warm aankleed, en breng desnoods iets met je mee om te eten of drinken. We moedigen jullie aan om met inachtneming van de 1.5 m afstand, paren te vormen met iemand met wie je samen elkaars welzijn tijdens het protest in de gaten kunt houden. Slide 3 geeft een paar tips, waarvan uiteraard niet alles van toepassing is, wellicht kunnen jullie er iets uithalen

We zijn blij en trots om te zien hoe jaren van vreedzaam protest hun effect beginnen te krijgen: als het protest dit weekend succesvol is, hopen we dat we na 2020 nooit meer zien dat de racistische karikatuur zwarte piet en blackface in het algemeen wordt gesubsidieerd en gefaciliteerd in @gemeentevenlo!
Terug