NL
.
Te veel focus op koloniale leningen en openbare orde bullshit, te weinig focus op zwarte levens
Te veel focus op koloniale leningen en openbare orde bullshit, te weinig focus op zwarte levens
Leugens. Ik heb me eigen geld en donaties van andere ABCSSS community leden gebruikt om geld over te maken naar onze mensen (hier in NL en op de eilanden). Veel mooie praatjes enzo in Den Haag, maar ondertussen zaten mensen thuis met een lege koelkast & portemonnee.

En daarnaast lag de prioriteit van de staat helemaal niet bij het sturen van humanitaire & medische hulp. De prioriteit lag bij mariniers en andere gewapende krachten, want jullie zijn zo bang voor een revolutie van zwarte mensen in het Caribisch gebied. Trinta di Mei-angst.

Jandino met zijn benefiet is ook een voorbeeld van hoe eilanders het zélf moesten doen met hun eigen netwerken/platforms, omdat financiele steun van de staat uitbleef. Te veel focus op koloniale leningen & openbare orde BS, te weinig focus op zwarte levens.

Vind de framing van Knops ook apart. Leuk hoor een handjevol beademingsapparaten en pronken met de voedselbanken, maar waar is de transparantie en grote mediaaandacht over fregatten, mariniers en liaison officieren om samen te werken met de Britse, Franse & Amerikaanse krachten?

Niet voor het eerst dat onze eilanden worden gebruikt als geopolitieke pingpong. Moe van de leugens.
Terug