NL
.
Links zijn is nog net niet verboten in Nederland, maar veel scheelt het niet
Links zijn is nog net niet verboten in Nederland, maar veel scheelt het niet
Hoeveel jaar moeten we nou al dag-in, dag-uit aanhoren dat je niks mag zeggen als je rechts bent, en dat alle media links zijn? Minstens vijftien jaar, elk fucking dag, krijgen we deze verongelijkte kutracisten bij het ontbijt, de lunch en het diner en als vieruurtje. 's Avonds voor het slapen gaan mag er ook nog even een tafel racisten leeglopen op een publieke én een commerciële zender. Naast racistisch zijn ze vaak ook nog misogyn, homofoob, transfoob en fucking achterlijker dan een gelobotomiseerde pitbull.

Elke zaterdag staan de weekend-edities van onze kwaliteitskranten vol hagiografische interviews met de racistische fascisten van dienst. Allemaal haten ze migranten en moslims, allemaal willen ze grondrechten afschaffen en de rechterlijke macht inperken, maar waag het niet ze racistische fascisten te noemen, dan krijg je het hele land over je heen.

Links is totáál afwezig in de media. Of u moet denken dan Jesse Klaver links is, maar dan volgt u het nieuws niet goed. Klaver ging zonder strubbelen akkoord met de neoliberale begroting van het kabinet omdat hij bij zijn kinderen wil zijn, probeerde de Amsterdamse afdeling van zijn partij te verbieden tegen fascisten te demonstreren en laatst stemde zijn partij nog vóór een belastingplan dat de rijken rijker maakt en de armen arm houdt.
Belachelijke nonsens

Je bent dus een imbeciel als je, zoals een anonieme mevrouw in dit RTLNieuws-artikel, beweert dat je niet rechts mag zijn en "alleen maar linkse meningen hoort". Het "damaggienieseggewantdanbejjegelijkeenracist"-gezeik was vijftien jaar geleden al aantoonbaar belachelijke nonsens, werd in Het Algemeen Dagblad door Wierd Duk helemaal uitgewoond en elke journalist die dit nu nog als 'nieuws' brengt, is geen knip voor de neus waard.

"Alleen maar linkse meningen". Laatst was er één linkse mening te horen, op een relatief onbekende website, van socioloog Willem Schinkel, die net een nieuw boek uit heeft. Schinkel houdt zich niet aan de taboes en dogma's van de Neoliberale Kerk en is uitgesproken antikapitalistisch. Het halve land ging apestront. Hoe durfde Schinkel zulke dingen te zeggen? Knettergestoord! Hoort niet op de universiteit thuis, vinden Han ten Broeke en Zihni Özdil (die zo tegen "deplatforming" is. Deplatforming van fascisten, that is), laat zien dat alle zorgen over de "ultralinkse academie" terecht zijn, aldus Wierd Duk. Van Arjen van Veelen mag Schinkel niet, van Cas Mudde ook niet en socioloog Ruud Koopmans ging NSB'en bij de Koninklijke Academie der Wetenschappen.
Sylvana uitroeien

"Alleen maar linkse meningen". Iedereen die maar een hint van een linkse mening laat horen, wordt afgemaakt door media, politiek en het gajes dat tegenwoordig doorgaat voor "de kiezer". Docenten die iets kritisch over Baudet durven te zeggen, worden geschandpaald in de kwaliteitsmedia. Hell, er zijn al mensen ontslagen omdat ze de PVV racistisch vinden! Een vrouw die tijdens een demonstratie een provocatief liedje zong over Baudet, is door de rechter veroordeeld en Erik van Muiswinkel mag geen Sinterklaas spelen vanwege zijn linkse opvattingen. Sylvana Simons kreeg van "links" en rechts in de Amsterdamse gemeenteraad te horen dat ze haar bek moest houden en nederig moest zijn. Johan Derksen betreurt het, openlijk voor een miljoenenpubliek, dat hij Simons niet mag uitroeien. "Als je Sylvana uit wilt roeien zeg dan paf."

Ik moest deze zomer voor de rechter verschijnen omdat ik een racistische troll had beledigd.
Holocaustontkenners

Links zijn is nog net niet verboten in Nederland, maar veel schelen doet het niet. Iedereen moet op commando rechtse borrelpraat opboeren. "De multiculturele samenleving is mislukt"; "We kunnen niet zomaar onbeperkt iedereen toelaten"; "De islam is onverenigbaar met de Westerse beschaving"; "De cum van bankiers smaakt naar champagne". En toch zijn er vijftigduizend imbecielen lid geworden van Ongehoord Nederland, de omroep die belooft eindelijk eens een rechts geluid te gaan laten horen. De omroep waarvan de racistische Holocaustontkenner Joost Niemöller één van de oprichters is, maar die een andere oprichter loosde omdat die dacht dat Holocaustontkenning dus ook wel één van de "ongehoorde meningen" was die bij Ongehoord Nederland aan bod zou komen.

De anonieme mevrouw in dat RTLNieuws-artikel hoopt dat je bij Ongehoord Nederland eindelijk ook eens mensen hoort die tegen het terughalen van IS-bruiden zijn. Leef je dan in een parallelle werkelijkheid, of wat? Google 'IS-bruiden', trut, en zie hoe dom je bazelt.

"Als je een beetje rechts bent, word je al snel uitgemaakt voor racist", klaagt ze. Nee, als je lid wordt van een omroep van een racist die gelooft dat zwarte en bruine mensen vaker verkrachters zijn dan witten, dan bén je een racist. En als je echt verwacht dat Ongehoord Nederland "een platform wordt waar wel die heerlijk saaie wetenschappelijke onderbouwing te zien zal zijn", zoals een ander ON-lid in hetzelfde stuk, ben je een racistische imbeciel.
Migratie en islam

Onze premier, intussen, belooft ons dat het komende jaar in het teken zal staan van migratie. Daarmee suggereert hij dat de afgelopen vijftien jaar niet in het teken hebben gestaan van migratie, zoals niemand het ook ooit over de islam durft te hebben, uit angst voor racist te worden uitgemaakt.

Volgend jaar zal, net als de afgelopen jaren, in het teken staan van migratie. Dat zal nog een paar jaar doorgaan, totdat Nederland onder water staat omdat het komende jaar in het teken van het klimaat zou moeten staan maar we een zak slijm als premier hebben. Dan zal alles wéér in het teken staan van migratie. Onze migratie.

Steun het enige echt linkse geluid in medialand! Steun Frontaal Naakt!
Terug