NL
.
Ik wil Clairy Polak terug
Ik wil Clairy Polak terug
Vroeger had je nog weleens goede interviewers op televisie, zoals Clairy Polak. Die liet een politicus niet zomaar wegkomen met de lariekoek die zij of hij aan de kijkers probeerde te verkopen, maar was altijd goed voorbereid en in staat die nonsens te ontmantelen.

Maar dat wekte de woede van de boze witte man, want kritisch interviewen = links (en links = slecht omdat Hitler een socialist was). PVV-Kamerlid Martin Bosma, bijvoorbeeld, tierde eens dat hij haar neus wilde afhakken. Daar kregen ze bij de publieke omroep zoveel schrik van, dat Polak het veld moest ruimen. De omroep moest zich meer gaan inspannen "om ook Telegraaf-lezers en mensen die op Wilders of Verdonk stemmen te bedienen", aldus een bobo van de NPO.

En dus zitten we nu met types als Jeroen Pauw en Fidan Ekiz, die eventjes de gedoodverfde opvolger was van weer een ander Groot Licht, Eva Jinek, die Wilders zo kritisch interviewde over zijn poezen. Ekiz zat gisteren in Pauw, samen met Thierry Baudet en Rutger van Castricum (bekend van onder meer 'Een N Omdat Het Moet'). In die uitzending mocht Baudet, onweersproken, betogen dat stikstof juist heel goed is voor de natuur:

 

    Volgende keer in Pauw: kanker genees je niet met chemo maar met een positieve instelling en gevlekte bananen. https://t.co/IZGZFw4jTi

    — Peter Breedveld (@FrontaalNaakt) November 30, 2019

 
Nazi in het zonnetje

Er wordt door de publieke omroep eigenijk niemand anders meer bediend dan de Telegraaf-lezer. Zelfs de VPRO zet morgen een bekende Nederlandse Nazi in het zonnetje. Mij is verzekerd dat het allemaal in orde is, omdat de maker van die docu "een vrouw van kleur" is die juist laat zien dat het gedachtegoed van deze Nazi is genormaliseerd, maar die boodschap zenden de media al 24/7 uit, dat is juist de reden dat het gedachtegoed is genormaliseerd want hé, als Rutte hetzelfde zegt als Constant Kusters, hoe fout kan die Kusters dan zijn, nietwaar? Maar we wachten de uitzending af.

Nazi's op tv en in de krant en op de radio en overal, en toch voelen ze zich nog steeds niet gehoord. Daarom gaat journalist Arnold Karskens samen met onder andere Joost Niemöller een nieuwe publieke omroep starten, Ongehoord Nederland, waarvoor alle media behalve godbetert De Telegraaf meteen zo koortsachtig campagne hebben gevoerd dat ze nu al zowat op het vereiste aantal van 50.000 leden zit om in aanmerking te komen voor de door Nazi's zo verachte staatssubsidie.

Ik hoor u alweer roepen: "O Breedveld, je noemt altijd iedereen maar Nazi en dat mag helemaal niet", maar Joost Niemöller is een uitgesproken racist die dreigde met geweld als Wilders zou worden veroordeeld wegens haatzaaien. Niemöller prijst de 'geestelijke moed' van de veroordeelde Holocaust-ontkenner David Irving.

En als je Arnold Karskens daarop wijst, gaat-ie als een dolle aap tekeer, zoals hieronder te zien is:

 

    Het zijn gewoon beesten, die lui van @OmroepON. Die agressie van die Karskens. Fokking griezel. https://t.co/XNFlRtBAsD

    — Peter Breedveld (@FrontaalNaakt) November 30, 2019

 
Donkere huid

Volgens Karskens bestaat Niemöllers racisme eruit dat hij zegt dat Chinezen en Japanners intelligenter zijn dan westerlingen. Dat is het argument van alle witte racisten. "Hé, ik zeg dat Oost-Aziaten beter in wiskunde zijn dan witte Europeanen, en ik ben zelf wit, dus dan is het geen racisme, toch?" Maar de claim dat Oost-Aziaten hoger scoren op IQ-tests, komt altijd samen met de stelling dat zwarten dommer en gewelddadiger zijn dan witten en dat is waar het Niemöller om te doen is: dat mensen met een donkere huid een grotere neiging hebben tot verkrachten. Dat dat letterlijk samenhangt met huidskleur:

"Een donkere leeuw is agressiever dan een lichtgekleurde. Bij mensen schijnt dat ook op te gaan. Omdat dat op een of andere manier in het genenplaatje aan elkaar gelinkt is."

"Noem het dan op! Noem het dan op! Zie je wel? Zeg het dan! Zeg het dan!", intimideert Karskens zijn gesprekspartner als die wijst op dat racisme. En als die dat opnoemt werpt Karskens tegen dat Niemöller alleen maar "doorgeeft wat een ander zegt".
Rassenverschillen

Ja, wat de fucking Nazi's zeggen, enge aap. Ongehoord Nederland is een omroep voor Nazi's. En weinig mensen hebben daar problemen mee, want zelfs op de website van een "normale" omroep kunnen we lezen dat het Ongehoord Nederland te doen is om "kritisch berichten over migratie, asielbeleid en rassenverschillen."

Kritisch berichten over rasverschillen! Weet je wie er ook kritisch berichtten over rasverschillen? Maar damaggieniesegge! Van de politiekcorrecte goegemeente!

Ik wil Clairy Polak terug.
Terug