NL
.
Sinterklaasintocht Amsterdam Zuidoost 2018
Sinterklaasintocht Amsterdam Zuidoost 2018
Gisteren was het na een jaartje wachten eindelijke zo ver: de Goedheiligman kwam ons een bezoekje brengen in Amsterdam Zuidoost. Zoals voorgaande jaren werd hij vergezeld door de Vrienden van Sinterklaas: de Mini Sintjes. Zij hebben ervoor gezorgd dat de Sint alle kinderen kon verblijden met snoepgoed en cadeautjes. In plaats van de voorspelde regen waren er vooral veel vrolijkheid, zoetigheid en vooral ouderwetse gezelligheid.

Veel dank aan dj en host Trevor Daal, CaribbeanBrass, dansact Rawhlncrew en aan zangeres Giefa Sparkle en haar danseressen. Daarnaast bedanken we Design Decoratie en JinSo en CBK Zuidoost voor het beschikbaar stellen van hun ruimte voor de Sint en zijn vrienden. Onze extra dank gaat uit naar alle betrokken vrijwilligers, naar Stadsdeel Zuidoost en andere partners, die de Intocht mede mogelijk maakten.

Copyright foto’s: Sinterklaasintocht Amsterdam Zuidoost.
Fotografen: Raymond van Mil & Vincent van Kleef/Soul2Soul Photography.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de Sinterklaasintocht in Zuidoost van 2019 of wil je je kind opgeven als Mini Sintje? Stuur ons dan een maitje via info@sintinzuidoost.nl.

Team Sinterklaasintocht Amsterdam Zuidoost
Terug